14.12.07

---GOSSIP---

Annelie har nyt hår! (Hvis du ikke er in the know er Annelie redaktør af et af nordens virkeligt gode tidsskrifter og iøvrigt et af de sødeste mennesker, man kan møde. (Mazdaks tidsskrift hedder Au Petit Garage. Det er også rigtig godt.)
En af de gode ting ved at arrangere en virkeligt god poesifestival er, at man får mulighed for at lave interviews og enquetter med spændende forfattere. I det nye Vagant har Cathrine Strøm (tak for sidst Cathrine!) og en jeg ikke kender lavet et superinterview med Jacques Roubaud. Han fortæller bl.a. at han er internet-pirat og har downloadet Prison Break, som er "svært avancert og fortælleteknisk nyskabende". Det er sensationelt!
Stadig manglende energi til at komme med meget nyt her og i særdeleshed til at deltage i sådan noget som det her. Jeg mødte Tue, som forsikrer, at luftskibets Sandkasse åbner igen i det nye år og lad os håbe, at det kan hjælpe Information til at få lidt frisk luft og høj himmel over kasketten i deres ellers ret jammerlige bogtillæg.